Zaadhoeren.be

Mijn deurbel had de geest gegeven en dit had ik door gegeven aan woon corporatie en er werd een afspraak gemaakt voor vervanging. Dit zou op een dag tussen 08:-10:00 gebeuren en zo stond ik om 07:45u in de badkamer bijna gereed om me te gaan aan kleden.

Toen er op de deur gebonsd werd en ik het enigste kledingstuk wat ik bij de hand had, een slip aan trok en naar beneden ging om open te doen. Daar stond een jonge vrouw van half in de twintig in een overall en met een gereedsschapskoffertje en ik liet haar binnen,

Je bent wel een beetje aan de vroege kant meende ik te moeten opmerken, haar reactie was ja ik zie het en ze bekeek me van top tot teen en weer terug. Ze woonde een paar straten bij mij vandaan dus was ik de eerste die dag en ze had het eigenlijk best wel druk vandaar dat ze wat vroeger was begonnen.

En kreeg van haar de opmerking dat mijn slip te klein was want er stak iets uit, mijn lul was intussen wat gaan groeien en mijn eikel kwam er boven uit en ik voelde me even wat ongemakkelijk. Maar zij wist er wel raad mee ze zette haar gereedschap op de grond kwam voor me staan pakte mijn slip met beide handen vast en trok deze naar beneden en liet hem op mijn enkels vallen.

En zei als ik dat ding toch moet zien dan wel helemaal in plaats van een beetje, door deze onverwachte gebeurtenis werd mijn lul alleen maar groter en stijver. Zo liet ze mij staan en ging aan haar werk waar ze na ongeveer 10 minuten mee klaar was en haar spullen opruimde en voor me kwam staan.

Ze sloeg een arm om mijn nek en trok mijn gezicht zo naar het hare toe en haar andere hand voelde ik om mijn lul, terwijl onze monden en tongen elkaar vonden begon ze me ook zachtjes af te rekken. Onverwacht snel voelde ik mijn zaad omhoog komen en begon neuk bewegingen te maken in haar hand, al zoenend kwam ik klaar en spoot zo ook haar overall onder de sperma.

Ze trok resoluut haar overall uit waar onder ze enkel een shirtje en een slipje aan had, ze ging op haar knieƫn zitten en likte mijn lul schoon tot hij weer stijf werd. Ze trok haar shirtje en slipje uit en kwamen haar niet al te grote tietjes tevoorschijn en met een streepje geschoren kutje.

Ik werd er ontzettend geil van al het mooie wat ik te zien kreeg nam haar tietjes in mijn handen en begon ze te masseren met mijn handpalmen. Haar kutje was al zeiknat dus zij was zeker zo geil als ik we gingen in standje 69 op de grond liggen haar kut lipjes stonden al wat open, ik stak mijn tong uit en likte haar lipjes om beurten.

Ze kreunde van genot en mijn tong ging zo naar haar kittelaar en begon die uitgebreid te likken, tegelijk liet ik drie vingers in har natte kutje verdwijnen en penetreerde haar terwijl ik haar driftig likte. Zij nam mijn lul in haar mond en mijn ballen in haar hand haar kreunen werd steeds luider en even later heftig klaar.

Ze duwde mij op mijn rug en kwam op me liggen onze monden en tongen vonden elkaar weer ook hier ging ze weer flink tekeer en ik volgde haar tempo. Tijdens het zoenen wreef ze steeds met haar kutje over mijn stijve lul hoewel het zoenen alleen al vol doende was geweest om mijn lul stijf te houden.

Dan hield ze op met zoenen ging over eind zitten pakte mijn lul vast richte hem omhoog en liet haar natte kut er overheen zakken en bleef zo even zitten. Ze had zelf een vriendin maar was bi en kreeg maar af en toe een lul om mee te spelen daarom wilde ze even van moment dat mijn harde lul helemaal in haar zat genieten.

Dan begon ze mij te berijden en al snel nam ik haar tempo over en waren wij elkaar aan het neuken, nu duurde het wat langer voor we weer klaarkwamen. Maar als je zo geil bent als wij waren kun je het niet tegen houden en zij kwam als eerste en kneep haar kutspieren zo hard samen dat ze mijn lul klem had.

Dit was haar extreme moment van genot en hier na gingen we weer verder tot even later mijn zaad zich ook aan melde en ik een paar stoten later alles naar buiten moest laten spuiten. En mijn zaad achter in haar kutje naar binnen spoot en wij onze armen om elkaar heen sloegen en voldaan nog wat lagen te zoenen.

Maar daarna was het tijd haar overall schoon te maken en afscheid te nemen en stond k naakt bij de deur om haar uit te zwaaien. Ze heeft het wel tegen haar vriendin verteld en we hebben soms nog contact waarbij haar vriendin wel eens toekijkt als wij bezig zijn, maar dan masturbeert zij ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *