Zaadhoeren.be

Ik had een collegaatje die als hobby body painting had ze was daar een fotoboek van aan het maken en gaf ook demostraties.

Er stond er voor een week later ook een geboekt alleen was haar vaste model met vakantie en die zou niet op tijd terug zijn dus had ze een probleempje.

Ze begon in de pauze hier over tegen mij en vond mij met mijn 22 jaar wel een leuke knul om hem te vervangen en vroeeg mij of ik dat zag zitten.

Daar wou ik eerst meer van weten want op zich leek het me wel iets om daar in een zwembroek of slip voor een groepje vrouwen te staan en beschilderd te worden te worden.

Mijn animo werd al een stuk minder toen ze me vertelde dat ze iets van plan was waar bij ik geheel naakt zou zijn, de enige vrouw die mij tot nog toe naakt had gezien was mijn moeder en dat was ook al weer lang geleden.

En moest er eens over na denken maar na twee dagen ging op het werk her verhaaltje rond dat ik het zou doen en heb tenslotte ook maar toe gezegd.

Op de afgesproken avond het was lekker zomer weer ging ik naar haar huis, toen ik binnen kwam waren er al een paar vrouwen aanwezig.

En kreeg ik uitleg over wat de bedoeling was er zou een boom op mijn lijf worden gemaakt en mijn lul zou deel uitmaken van de stam maar blank blijven.

Toen het clubje compleet was werd ik uitgenodigt me uit te kleden en op een in de tuin klaar gelegde matras van wege het betere licht te gaan liggen.

We gingen naar buiten en met een beetje schroom ging eerst mijn shirtje uit, dan mijn schoenen en sokken om zo bij mijn bovenbroek uit te komen.

Toen ik wat aarzelde met mijn onderbroek trok mijn collegaatje die maar uit en stond ik daar naakt voor een groepje van 10 vrouwen

Mijn lul was al stijf en ik schaamde me eigenlijk wel om daar zo te staan maar kon nu niet meer terug dus ging ik maar liggen.

En begon z haar demo op mijn borst het werd een palmboom maar toen ze verder naar beneden ging en onder mijn navel terecht kwam lag iedere keer mijn stijve lul in de weg en liet ze die door een van de andere vrouwen opzij houden.

Ik voelde haar hand om mijn lul komen en ze begon mij heel langzaam af te trekken maar ik mocht niet klaarkomen voor er foto’s voor in het fotoboek waren gemaakt.

Toen ze klaar was mocht ik in een spiegel kijken en vond het resultaat toch ook wel mooi en was er best wel een beetje trots op en werd van uit verschillende hoeken gefotograveerd.

Uit eindelijk moest ik terug op de matras gaan liggen en kwam ze geknield naast mij zitten pakte mijn stijve lul vast maakte mijn eikel helemaal bloot en likte er even aan.

Opende haar mond en liet haar lippen over mijn eikel glijden en nam mijn niet al te kleine lul in haar mond en begon me te pijpen.

Onderwijl speelde ze wat met mijn ballen ik zuchte en kreunde van genoten vergat de toeschouwsters en naderde al vrij snel het een hoogte punt.

Dat had zij ook in de gaten en hield op met pijpen en ging verder met mij aftrekken zodat de andere vrouwen mij konden zien spuiten.

Mijn zaad vloog mijn lul uit en kwam met een boog terug op mijn beschilderde buik en was het tijd om te gaan douchen.

Dat wou een van de andere vrouwen wel voor haar rekening nemen en ging met mij mee bij de douche aangekomen moest ik haar uitkleden en zo stonden we al gauw beide naakt.

Ze begon mij in te zepen maar bleef een tijdje bij mijn lul en ballen hangen en deze werd weer opnieuw stijf, de verf was intussen al redelijk aan het verdwijnen.

Ze kwam tegen me aan staan en wreef met haar kut over mijn lul tot ze hem vast pakte en bij zich naar binnen schoof, ik begon haar meteen te neuken.

Ik ramde mijn lul zo hard ik kon in en uit haar en even later kwam zij gillend klaar waar na het mijn beurt was en ik mijn zaad bij haar naar binnen spoot.

Toen we wat bekomen waren van deze wilde neukparty zagen we dat we toeschouwers hadden, maar hier mee was het feestje wel afgelopen.

Nadien werd ik wel meer als naaktmodel gebruikt ook op beurzen en zo, als er foto’s geplaatst konden worden hadden jullie het eind resultaat ook kunnen zien maar helaas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *