Zaadhoeren.be

Mijn naam is Diana ben 43 jaar oud en ben al 20 jaar gelukkig getrouwd met mijn man Roy. Ik omschrijf mijzelf als een spontane, vrolijke vrouw met een constante hunker naar spanning. Ik heb Roy leren kennen bij de zonnestudio waar ik destijds werkte, waar hij vaste klant was. Het vele geflirt leidde tot ondeugend handwerk en dat werden al snel vluggertjes onder de zonnebank. We waren voor elkaar gemaakt en hadden snel een relatie, een open relatie. Deze open relatie zorgde voor een bruisend seksleven. En de meest wilde avontuurtjes.

Zo ook die ene keer na het sporten. Onze sportschool, waar Roy en ik naartoe gingen, was enorm groot en had allerlei faciliteiten. Ze hadden er van alles, en zo ook een aantal sauna’s. Je kon er met gemak een hele dag doorbrengen. Dit deed ik dan ook geregeld omdat Roy vaak al vroeg weg was voor zijn werk.

Ik besloot vroeg in de ochtend samen met Roy op te staan. Zo kon ik lekker vroeg aan mijn dag beginnen, ik had mezelf tenslotte weer voorgenomen een dagje naar de sportclub te gaan. De wekker gaat om 05:20. Ik weet dat hij er om 05:30 uit moet maar hij wil altijd even snoozen. Ik wordt, zoals gewoonlijk, wakker met een drang naar seks. Roy draait op zijn rug en slaapt nog even verder en ik besluit om hem eens lekker wakker te maken. Ik schuif langzaam onderuit, de dekens onder en zoek in het donker zijn dikke ochtend lul. Ver hoef ik niet te zoeken want al snel voel ik zijn harde staaf door zijn boxer heen. Ik trek met tintelingen door mijn lijf zijn boxer omlaag en voel zijn eikel tegen mijn wang schieten. Zonder enige aarzeling begin ik zachtjes rondjes te maken met mijn tong om zijn eikel heen. Roy zijn hand voel ik op mijn rug neerdalen en hij begint me zachtjes te knijpen. Ik merk dat hij wakker is en schuif voorzichtig zijn lul dieper mijn mond in.

Terwijl ik zachtjes aan zijn lul lig te zuigen speel ik met mijn andere hand met mezelf. Ik ben binnen enkele secondes kletsnat en werk snel wat vingers naar binnen terwijl Roy zijn lul als maar harder wordt. Ik begin zachtjes te kreunen en voel dat Roy met rijdende bewegingen zijn eikel dieper in mijn mond probeert te duwen. Met beide handen trek ik zijn voorhuid zo ver mogelijk naar achteren en knijp zo hard in zijn paal, dat alle aderen voelbaar werden in mijn mond. Ik slobber met mijn tong langs zijn paal en voel zijn dikke lul schokkend tot een orgasme komen. Met mijn lippen rondom zijn eikel trek ik hevig aan zijn paal en laat hem in mijn mond klaarkomen. Zijn heerlijke warme zaad spuit in golven mijn mond in en ik vinger mezelf zachtjes door. Ik rol terug me rug op en kom bovenop de dekens liggen. Met mijn benen wijd vinger ik mezelf nog naar een hoogtepunt terwijl Roy zich richting de badkamer bevindt.

Het is inmiddels al 06:30 en Roy vertrekt naar zijn werk. Ik maak mezelf op om naar de sportclub te gaan en kleed mezelf vast om. Ik draag vandaag een lichtgrijze sportlegging en een bijpassend topje. Pak mijn tas in met een flesje water, en wat handdoeken. Ik verheugde me er al op omdat het op een maandagochtend altijd lekker rustig was. Zo kon ik lekker de tijd nemen en was er bijna niemand waar ik me aan kon storen.

Bij aankomst zie ik maar een handje vol mensen rondlopen en begin langzaam aan mijn warming up op de loopband. Ik kijk wat om me heen en het valt me op dat er tussen alle oudjes een jong stelletje rondloopt. Ik gok dat ze een jaar of 25 zijn. Ze hebben een wat vollere bouw van lichaam en lijken wat schuw. Op een of andere manier voel ik me een beetje aangetrokken tot de 2 en blijf ik een beetje in hun buurt hangen. Ik vang wat gesprekken of en merk al snel dat ze nieuw zijn en niet weten hoe alles werkt. Ik grijp mijn kans en biedt aan om ze een beetje te helpen. Ze hadden de hulp van de coaches dan wel afgeslagen, maar toch hadden ze graag wat tekst en uitleg. Ik stel voor wat apparaten voor te doen zodat hun weten hoe het moet. Ze stemmen in en al snel doen we een rondje door de zaal. Ik merk al snel dat, telkens als ik een oefening voor doe, dat de jongen naar mijn lichaam staart. Ik bedoel, ik heb een redelijk volle C cup en een beetje een dikke kont, dus ik kan het hem niet kwalijk nemen. Ik probeer niet te overdrijven met mijn bewegingen en laat hun het verder afmaken. Na nog wat geklets te hebben en even een kleine voorstel ronde gedaan te hebben, vertel ik Jeffrey en Lena, over de overige faciliteiten. Ze lijken wel oor te hebben naar alle luxe en zouden wel eens een kijkje nemen na het sporten.

Na ongeveer een uurtje houd ik het voor gezien en wandel ik op mijn gemakje naar de kleedkamers om me voor te bereiden voor een lekkere sauna. In de kleedkamer tref ik net Lena. Ze staat zich net aan te kleden en zie nog net een grote mooie tattoo op haar bovenbeen en heup voordat deze verdwijnt in haar jeans. “Toch geen sauna’tje pakken?” vraag ik haar. Ze laat weten niet genoeg handoekken meegebracht te hebben voor haar vriend en zichzelf en gaat dus even op en neer naar huis. “Nou dan zie ik je misschien straks nog wel even” knipoog ik naar haar terwijl ze de kleedkamer uitwandeld.

Ik kleed me verder helemaal uit en wikkel een handoek om me heen van net boven me borsten tot net onder me billen, en loop naar beneden richting de sauna’s. Zoals ik al had verwacht was ik de enige en liet mijn handoek al snel los en gooide deze over mijn schouder. Ik open de deur van de grote sauna en terwijl de deur achter mij dichtvalt loop ik gelijk door de kolen om er wat water overheen te scheppen. Ik draai me om en zie tot mijn verbazing Jeffrey zitten in de hoek op het hoogste bankje. Hij ziet dat ik schrik en ik zie dat hij ook van mijn naakte lichaam schrikt. “Da’s schrikken he” zegt hij terwijl ik ga zitten. “Een beetje, maar alleen maar op een goede manier hoor” zeg ik met een glimlach op mijn gezicht. Hij zit wat ver weg en besluit om met mijn handoek tegen mij borsten gedrukt wat dichterbij te gaan zitten. Hij zat op het bovenste bankje en ik ging schuin voor hem een bankje lager zitten, net naast zijn voeten. Ik kletste wat over de oefeningen die we net deden en merkte dat jij wat nerveus werdt. De handoek die hij op zijn schoot had gelegd verhulde net niet genoeg dat hij een erectie had. “Handdoekje mag ook wel opzij hoor schat” zeg ik terwijl ik mijn handdoek langzaam laat zakken en mijn borsten laat zien. “Hoelang duurt het voordat Lena terug is?” vraag ik aan hem terwijl ik kijk naar zijn stijve die zijn handdoek omhoog duwt. “Half uurtje denk” reageert hij en trekt zijn handdoek van zijn pik af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *