Zaadhoeren.be

Ik, Gert, zat de krant te lezen maar kon mijn aandacht er niet bij houden, nee die ging richting slaapkamer, daar was Annie bezig hun hulp in de huishouding. Annie was bezig het bed te verschonen van hem en Marian zijn vrouw dat was ook wel nodig want in het laken zat weer flinke zaadvlekken. Ze neukten dagelijks en Marian deed er geen badlaken onder om het zaad op te vangen, dat moet er maar uit gewassen worden vond zij. Marian was een half uurtje geleden vertrokken naar haar moeder dus was hij met Annie alleen en hij geile op die vrouw.

Ze zag er goed verzorgd uit hat een leuke kop en mooie strakke benen en een lekker kontje en helemaal wanneer zij gebukt stond. Gert vouwde de krant dicht en in zijn boxershort zat een beste paal en dei wilde hij wel eens lekker in het kutje van Annie rammen en hij ging richting slaapkamer. Toen hij de kamer binnen kwam was Annie nog druk bezig en bleef doorgaan, hij keek naar haar kontje die mooi spande in haar rokje. Hij ging achter haar staan en pakte haar bij haar heupen en drukte zijn paal tegen dat heerlijke kontje. Wat moet dat vroeg Annie lachend Gert dat kun je niet maken, zei ze maar hij hield haar vast, ik ga nog veel verder zei hij en gleed met één hand tussen haar benen en vond het kruisje met daarin de plooien van haar kutlippen ze moest wel flinke lippen hebben. Met zijn andere hand drukte hij haar naar beneden zodat zij niet weg kon en wilde ze dat eigenlijk wel hij vond geen weerstand. Hij ging snel met beide handen onder het rokje en trok aar slipje omlaag e het was duidelijk dat zij ook meer wilde want zij stapte er uit.

Hij trok haar overeind, ik wil met je neuken zei hij en trok haar tegen zich aan en kuste haar vol op haar mond en toen hij zijn tong tegen haar lippen plaatste gingen ze uit elkaar en kwam hij haar tong tegen. Hij hielp haar om haat t- shirt uit te trekken draaide haar oom en haakte haar bh los en daar waren die volle borsten van haar ze had harde tepels. Haar rokje volgde en daar stond zij naakt en hij zag dat ze stevig behaard was daar hield hij wel van. Ik heb net schone lakend op jullie bed gelegd zei ze wacht maar ik pak een badlaken alles moet toch inde was. Gert keek naar haar trillen kont toen ze naar de linnenkast liep die zal ik harder laten trillen dacht hij en toen zij de badlaken op bed spreidde kon hij haar kutlippen zien die tussen haar billen door kwamen. Toen het laken lag ging Anne klaar liggen om zich door hem te laten neuken haar kutlippen, nu kon hij zien dat zij een beste kut had, stonden open en hij trok zijn boxershort uit en daar stond zijn paal.

Dat is een beste bekende Annie en deed haar benen verder uit elkaar en Gert dook er tussen en stootte in één keer diep door en begon haar met lange halen te neuken en Annie maakte duidelijk dat zij het lekker vond want ze kreunde constant. Gert hield zich ook niet in en beukte door hij had wel door dat Annie dat kon hebben en van genoot en het duurde ook niet zo lang of zij zei Gert door gaan ik ga al komen en hij ging door. Ik ram je door ons bed zei hij ja doe maar je mag net zo lang en hard rammen als je wilt ooooo daar kom ik riep ze en kwam geweldig klaar. Gert beukte door en zei ik ga die geile kut van je volspuiten Annie , ja doe maar ik wil het voelen spatten en dat gebeurde ook, o wat lekker wat spuit je veel zei ze.

Gert liet zich vallen o jaar lichaam en drukte haar borsten samen, nog een keer vroeg hij ja graag en ze gingen op herhaling en na een tweede rondde gingen ze samen douchen waar Annie hem nog een keer pijpte. Je mag zo we naar huis gaan zei hij of drinken wij eerst wat, laten wij het maar vieren zei Annie en wanneer Marian nog eens een keer weg is doen wij het dunnetjes over zei Gert. Dunnetjes, ik wil alleen maar iets diks voelen zei Annie met iets dunnetjes ben ik niet tevreden krijg ik thuis ook niet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *