Zaadhoeren.be

Er was bij ons op het dorp een man die had een voormalige boerderij gekocht en in de schuur een privé horeca zaak gemaakt en een natuur zwemplas op zijn erf.

Soms organiseerde hij daar een feestje voor groepen of genodigde, dit keer was het in de zomer toen hij het verzoek kreeg voor een beachtsparty en daarop inging.

Het begon in de middag met gezinnetjes met kinderen een heerlijk zwemfestijn, in de vooravond kwamen er al wat meer mensen zonder kinderen en kwam er al voorzichtig een bikini met stringetje tevoorschijn.

Wat later op de avond ging er met toestemming van de bewoner al eens een boven stukje uit en kwamen de blote borsten tevoorschijn.

Wat bij sommige mannen al een reactie in het kruis gaf en in een zwembroek niet te verbergen is en er waren mannen bij die expres rond gingen lopen om te laten zien wat ze wel niet hadden.

Wat bij de bewoner de opmerking los maakte dat ze eigenlijk net zo goed naakt konden rondlopen dit bracht een discussie los om dat dan maar te doen en aangezien er geen kinderen meer waren werd er besloten dat de gene die dit wilde aan de enen kant van de vijver konden gaan zitten en de gene die dit niet wilde zien aan de andere kant.

Hoewel niet iedereen naakt ging bleven de meeste mensen wel zitten om naar de naakte badgasten te kijken, ik had al snel mijn zwembroek uit net als ongeveer de 60% van de gasten naakt gingen.

Er werd door de meeste mensen wat gedronken en de alcohol maakte de meeste mensen iets losser en er zat een jonge vrouw die toples vlakbij mij al even naar mijn lul zat te staren.

Het maakte mij enigszins geil en mijn lul begon dan ook al wat te groeien zij kwam naast me zitten met haar rug tegen mijn borst, pakte mijn hand en legde die op haar linker borst.

Welke ik meteen masseerde en de inmiddels harde tepel tussen duim en wijsvinger liet rond draaien, mijn lul was intussen al helemaal stijf geworden.

Ik hield op haar tiet te masseren en stak mijn hand in haar slip om om beurten haar klitje en en schaamlipjes te masseren en daarbij verdwenen er soms ook twee vingers in haar kutje.

Ze was zo geil geworden dat ze haar slip uit deed en me vroeg haar verder te beffen waarbij ze al snel klaarkwam waarbij ze mijn hoofd tussen haar dijen klemde en ik haar sappen zo veel mogelijk opdronk.

Dan ging ze tussen mijn benen zitten en nam mijn lul in haar ene hand en mijn ballen in de andere en begon ze aan mijn eikel te likken,van het topje uit ging ze rondjes draaiend naar het gevoelige randje onder aan mijn eikel waar door ik ook bijna klaarkwam.

Dan ging ze terug naar mijn pisgaatje en begon dat te bewerken ik lag daar met mijn ogen dicht te kreunen van puur genot, mijn orgasme kwam er nu echt aan en zij nam mijn lul in haar mond om mijn zaad zo veel mogelijk in te slikken.

En het spoot met verschillende stoten tot de laatste druppel in haar mond ik likte haar kin en lippen schoon enzo vonden onze tongen elkaar al snel en genoten we beiden van de sperma resten in haar mond.

Voldaan keken we al pratend wat rond en er waren nog een paar stelletjes aan het vrijen, Anja kwam weer tegen mij aan zitten en legde haar hand op mijn kruis met de woorden “er is niet veel over gebleven van die grote lul van daar net.

Maar door wat we zagen en haar hand die daar lag kwam er weer opnieuw leven in en kwam hij weer omhoog en ik begon weer met haar tieten te spelen.

Zelf legde ze haar vrije hand op haar kruis en begon zich te masturberen terwijl ze een hand om mijn lul had liggen en me aftrok.

Anja kwam weer snel klaar maar bij mij duurde het nu wat langer en ze trok mij op zich en ik posteerde mijn lul voor haar kutje en zette hem tegen haar lipjes aan om onmiddelijk mijn eikel naar binnen te drukken.

En liet hem daar zitten tot Anja zelf een neuk beweging ging maken en ik tegen haar bewegingen in begon te stoten ze legde haar benen over mijn schouders zodat ik dieper naar binnen kon en tegen haar baarmoeder mond stoten en mijn zaad zo diep mogelijk in haar achter liet.

Toen we bevredigd naast elkaar gingen liggen zagen we dat er 5 mannen om ons heen stonden deze toeschouwers waren zo geil van ons geworden dat ze zich om ons heen aan het aftrekken waren.

Tegen dat ze klaarkwamen kwamen ze vlakbij ons staan en spoten hun zaad over ons heen, nadat de laatste klaargekomen was en wij onder de sperma zaten zijn we gaan zwemmen om weer schoon te voorschijn te komen.

Het was intussen al 02.00 uur geweest en de meeste mensen waren al weer weg en wij besloten om een rustig plekkie op te zoeken om daar te blijven slapen.

S’morgens werd ik door een raar gevoel wakker en keek rond wat er aan de hand was, Anja lag me weer met mijn lul in haar mond om me te pijpen.

Ik moest blijven liggen en genieten terwijl mijn lul weer steeds stijver en groter werd, een echt pijpwonder was ze en zoog een flinke hoeveelheid zaad uit mijn ballen.

nadat we nog wat hadden liggen tongen gingen we elkaar wassen in de plas en vond Anja het tijd worden om naar huis te gaan en ik heb haar nooit gezien.

Helaas is dit niet echt gebeurd, maar op deze fantasie heb ik wel heerlijk gemasturbeerd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *