Zaadhoeren.be

Als getrouwd man en vader van 2, hecht ik veel waarde aan mijn hobbies. Fotograferen is er daar een van. Ik maak graag foto’s van de natuur, wilde dieren en zo nu en dan help ik een kennis of collega met een leuke fotoshoot.

Mijn vrouw geeft me genoeg ruimte en tijd om aan mijn fotografie te werken en houdt zich verder niet echt bezig waar ik heen ga of waar ik foto’s van maak. Omdat ik graag van mijn hobby mijn werk zou willen maken, promoot ik mezelf vaak als fotograaf bij zoveel mogelijk mensen. Zo ook op mijn werk. Iedereen weet van mijn fotografie af en ik heb al wel eens wat collega’s geholpen met fotoshoots van hun gezin of een baby fotoshoot.

Ik werk op kantoor en ben met mijn leeftijd van 42, de oudste van mijn team, waar ik tevens leidinggevende van ben. Omdat ik de oudste was, vondt iedereen het leuk om mij Pa te noemen. Zo ook Emily. Emily is met 26 de jongste en is pas gaan samen wonen met haar vriend en hebben samen pas een hond genomen. Ze was totaal niet het type dat aan kinderen wilden beginnen en gedroeg zich nog lekker onverantwoordelijk. Een echte “yolo” Chick, zoals ze zichzelf vaak omschreef.

Op een dag vroeg ze me of ik misschien wat fotos kon maken van haar hond. Emily had al wel eens een foto laten zien op haar telefoon van haar hond, een prachtige Husky, maar gebruikte hem meer als paradepaardje, waar haar vriend er de uitdaging in zag om dat mooie beest goed te trainen en te verzorgen.

Ik stem natuurlijk in, om wat mooie plaatjes te schieten, en zo weer wat meer ervaring op te doen. Emily was overigens een bloedmooie meid, die gaf ik maar wat graag aandacht. We spreken een datum en tijd af en een paar dagen later is het zo ver. Zaterdagochtend om half 10, wat voor mij een beetje vroeg was. Ik was dus ook wat aan de late kant en kreeg om stipt half 10 al en berichtje van Emily. “Hoelaat ben je er?”. Ik stuur terug dat ik nog 10 minuutjes nodig heb voordat ik er ben en haast mezelf om niet nóg later te komen.

Kwart voor 10 kom ik aan en zag haar al voor het raam staan, al zoekend waar ik bleef. Ze ziet mij uitstappen en loopt richting de voordeur om mij binnen te laten. “Sorry dat ik zo laat ben!” verontschuldig ik mijzelf. “Geeft niks hoor, heb alle tijd. Ben vandaag toch alleen thuis” reageert ze. “Geen vriendlief vandaag dan?” vraag ik, waarop zij laat weten dat de foto’s een verrassing zijn voor haar vriend. Ze wilde niet dat hij er niets van te weten zou komen dus heeft ze er voor gezorgd dat hij ’s avonds laat pas thuis zou komen.

We drinken wat koffie terwijl Emily vertelt wat ze voor ogen had. Wat basic portret foto’s, en wat actiefoto’s in de tuin. Ik had wat spulletjes meegenomen en zette een klein studiotje op in haar huiskamer. Terwijl Emily haar hond wat aan het fatsoeneren is stel ik mijn camera af. Ze zit samen met haar hond voor de belichting en ik schiet wat test foto’s terwijl ze bezig is. Ik schiet zonder te kijken en check of alles in orde is. Ik scroll door de testplaatjes en het valt me op dat ik wat foto’s heb gemaakt van Emily, waarbij ik zo tussen haar borsten kon kijken. Emily liep altijd rond met een lage decolleté. Ze had een lekker handje vol en was er trots op. Ik was er inmiddels wel aam gewent.

Eenmaal alles in orde schiet ik wat foto’s en laat tussen door aan Emily zien hoe ze eruit zien. Ze scrollt door de foto’s heen zegt “ja, deze is mooi! en ze toont de foto waar ze op staat met haar inkijk. Ze maakte duidelijk een grapje maar ik excuseerde mezelf voor de foto en vertelde dat het enkel wat testjes waren. “Die verwijder ik wel weer” zei ik, maar hier reageerde ze niet op.

“Is het geen leuk idee om zelf met je hond op de foto te gaan?” vraag ik haar. Ze stemt in en werkt haar make-up bij voor de spiegel in de huiskamer en en trekt haar zwarte topje wat naar beneden en haalt haar zwarte sweatpants een keer goed op. Ik besef me plots dat ik alleen in een huis ben met een best wel opwindende jonge meid. Ik begin een klein beetje opgewonden te raken bij het zien van haar billen, en haar brede heupen die heel mooi naar buiten steken wanneer ze op haar knieën gaat zitten naast haar hond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *